Haberler ve EtkinliklerTüm Haberler

Algal Enerji Teknolojileri Konferansı

Değerli katılımcılar,

İSTKA 2014 yılı “Verimli ve Temiz Enerji Mali Destek Programı” dahilinde desteklenen “Farklı Atık Su Kaynakları Kullanılarak Yeni ve Etkin Mikroalg Yetiştirme Sistemi Tasarımı ve Biyoyakıt Üretimi” projesi kapsamında 17 Haziran 2015 tarihinde düzenlenecek olan “Algal Enerji Teknolojileri” adlı konferansımız Yıldız Teknik Üniversitesi’nde gerçekleştirilecektir.

Bu etkinlikte mikroalglerin enerji alanındaki yeri ve önemi, mikroalgler kullanılarak biyoyakıt üretimi ve sera gazlarının giderimi, mikroalglerin üretimi için tasarlanan yenilikçi solar biyoreaktörler ile mikroalgler ve çeşitli atıklardan biyogaz üretimi konularında alanında uzman akademisyenler tarafından sunumlar yapılacaktır.

Algal Biyoteknolojinin ön planda olacağı bu etkinlikte sizleri de aramızda görmek bizleri onurlandıracaktır.

Saygılarımızla,

Prof. Dr. İbrahim Işıldak - Doç. Dr. Didem Özçimen