Haberler ve EtkinliklerTüm Haberler

Yıldız Biyomühendislik Günleri IV

Değerli katılımcı,

Yıldız Teknik Üniversitesi Biyomühendislik Bölümü tarafından 29 Mayıs 2014 tarihinde düzenlenecek olan IV. Yıldız Biyomühendislik Günleri’nde; sağlık, ilaç, tarım, medikal, çevre ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren seçkin firmaların iştirakiyle geniş katılımlı bir etkinlik gerçekleştirilecektir.

Biyomühendisliğin çok disiplinli yapısına uygun olarak farklı sektörlerden katılımcıların olacağı bu etkinlik öğrenciler, akademisyenler ve firma temsilcilerini bir araya getirerek; bu alandaki güncel konuların tartışılmasına ve üniversite-sanayi ilişkisinin güçlendirilmesine olanak sağlayacaktır.

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde 29 Mayıs 2014 tarihinde düzenleyeceğimiz bu etkinlikte sizi de aramızda görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.

Saygılarımla,

Prof. Dr. İbrahim Işıldak