Haberler ve EtkinliklerTüm Haberler

III. Yıldız Biyomühendislik Günleri

Yıldız Teknik Üniversitesi Biyomühendislik Bölümü tarafından 15-16 Mayıs 2013 tarihlerinde düzenlenen III. Yıldız Biyomühendislik Günleri etkinliği sağlık, ilaç, gıda, tarım, medikal, çevre ve enerji alanlarında faaliyet gösteren seçkin firmaların katılımı ile gerçekleşmiştir.

Yıldız Biyomühendislik Günleri’nin; üniversite-sanayi arasındaki köprülerin sağlamlaştırılması, biyomühendislik ürünlerine ve uygulamalarına daha fazla sayıda kurum ve insanın dikkatini çekerek dışa bağımlılığımızın çok yüksek olduğu bu alanda ülkemizin daha etkin bir konuma ulaşması için önemli katkıları olacaktır.

Etkinlik fotoğrafları ve broşürleri ile etkinlikte sunulan poster çalışmalarının listesine aşağıdaki dosyalardan ulaşabilirsiniz.