Erasmus Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Formu Hakkında

Sevgili öğrenciler,

Erasmus+ programıyla 2019-2020 Güz ve Bahar dönemlerinde öğrenim hareketliliğine katılacak öğrencilerin takip etmeleri gereken süreçler ve Biyomühendislik Bölümü'nün anlaşmalı olduğu üniversite listesinin bulunduğu sunum dosyası aşağıda paylaşılmıştır.

Erasmus+ başarı sıralamasına giren tüm öğrencilerin bu linkte verilen formu en geç 04.03.2020 Çarşamba akşamına kadar doldurmaları gerekmektedir.

Başarı sıralamasında yer alan ancak Erasmus hareketliliği yapmayacak öğrencilerin yerleştirme formunda feragat ettiklerini (vazgeçtiklerini) belirtmeleri gerekmektedir. Gitmeyeceği kesin olan öğrencilerin tercih yapmamaları ve feragat etmeleri özellikle alt sıralarda olup gitmeye niyetli öğrencilere yer açmaları açısından önem arz etmektedir.

Erasmus Sunumu