Öğrenci Proje ve Bitirme Tezi dersleri Hakkında

• Proje ve bitirme tezi sunacak öğrenciler, tezlerini ilan edilen teslim tarihine kadar tez jürisinde bulunan öğretim üyelerine ve bölümün ilgili mail adresine (biyom.bulut@gmail.com) göndermeleri gerekmektedir. Bölüm mail adresine tez/proje gönderildikten sonra, bölüm öğrenci işleri bürosunda teslim ettiğinize dair imza atmanız gerekmektedir.
  • Öğrencilerin gönderdikleri maillerinde isim, soyisim, öğrenci numaraları ve danışman öğretim üyelerinin isimlerini belirtmeleri gerekmektedir.
  • Proje ve bitirme tezi sunumları PowerPoint şeklinde hazırlanıp, tez jürisi üyelerinin önünde sunulacaktır. Poster sunumu yapılmayacaktır.
  • Sunumların yapılacağı sınıflar final programı ilanından sonra bildirilecektir.

1-Gruplar
2-Tarihler