Bitirme Çalışması ve Proje Dersi Sunumları hk.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılı  Bitirme Çalışması ve Proje Dersi Alan öğrencilerimizin Dikkatine..

- Bitirme Tezi derslerini alan öğrencilerin tezlerini en son 28 Aralık 2018 mesai bitimine kadar aşağıda belirtilen şekilde ve FR-1391 numaralı tez teslim formuyla beraber tezlerini teslim etmeleri gerekmektedir.

- Bitirme Tezi dersini alan öğrencilerin Tez sunumları 11 Ocak 2019 tarihinde yapılacaktır.

- Proje dersini alan öğrencilerin projelerini en son 28 Aralık 2018 mesai bitimine kadar aşağıda belirtilen şekilde teslim etmeleri gerekmektedir.

- Proje sunumları 11 Ocak 2019 tarihinde poster sunumu olarak gerçekleştirilecektir.

- Öğrenciler bölüm web sayfasında verilen taslaklara göre hazırlanmış ".pdf" uzantılı proje veya bitirme tezi dosyalarını "biyom.bulut@gmail.com" adresine mail atmaları gerekmektedir. Bu mailde ad-soyadlarını, öğrenci numaralarını, tez/proje başlıklarını ve danışmanlarını belirtmeleri gerekmektedir

- Öğrenciler, elektronik olarak veya çıktı halinde tez veya projelerini danışmanlarına ve jüri üyelerine teslim etmeleri gerekmektedir.

İlgili dökümanlar

Bitirme_proje_2019_guz.docx